neděle 16. listopadu 2014
Krůtí karbanátky a celerové hranolky
Krůtí mleté maso 500g
Vejce 2ks
Strouhaný tvrdý sýr 100g
Koření? sůl, pepř, chili, paprika, česnek
Celer nakrájený na hranolky
Z masa a vajec umícháme těsto na karbanátky - kořeníme podle své chuti a zvyku.
Do těsta přidáme strouhaný sýr - pro soudržnost...
Necháme chvilku odpočinout a na minimálním množství oleje smažíme karbanátky.
celerové hranolky osolíme, okořeníme a upečeme v troubě na pečícím papíru.
Obloha zelenina dle vlastního výběru.
Z tohoto množství jsem si do mrazáku zamrazila asi dvě další porce na "někdy příště"...
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat